torstai 25. syyskuuta 2014

Eka jälki tehtynä & vähän rallytokoa

Wuhuu, eilen käytiin VIHDOINKIN ajamassa eka jälki! Isäntä kaatoi vähän heinää pellolta viikonloppuna ja nyt kävin tekemässä hyvin lyhyen, n. 15 askeleen jäljen. Talloin askeleet hyvin lyhyellä askeleella ja joka askeleelle laitoin namin. Annoin jäljen seistä n. 15 minuuttia, ennenkuin menimme sitä ajamaan.
Viski kyllä muuten aina haistelee tosi intensiivisesti, mutta nyt kun olisi pitänyt tehdä oikeasti töitä, ei hän oikein hokannut mistä on kyse. Vaikka askeleet oli hyvin lähekkäin, tuntui että se haisteli kyllä vasemman puoleiset askeleet, mutta ei oikean puoleisia. Okei, tämä oli vasta eka jälki, mutta jos jollain on jotain hyviä vinkkejä tähän hommaan niin otetaan vastaan! Jos kerkeisi ennen talven tuloa vielä lähes joka päivä jonkinlaisen jäljen tekemään. Jos sit keväällä oikein todenteolla alettas jälkeä harrastamaan.... JOS meistä vaan on siihen hommaan! ;)


Tänään mennään "vieraileviksi tähdiksi" rallytoko tunnille! Eilen tuli Anetelta (Aunelin Koirakoulu), että heillä on tosi pieni rallytokoryhmä, et haluttasko me ainakin nyt tällä viikolla tulla vieraileen siihen ryhmään. TODELLAKIN mennään! Toivoisin saavani nyt jotain vinkkiä siihen seuraamisen opettamiseen. Eilen tosiaan treenattiin peruuttamista, joka sujui hyvin vaihtelevasti. Hän kyllä nopeasti hokaa mistä on kyse, mutta kun pienen tauon jälkeen taas harjoittelimme, oli pää tyhjentynyt kaikesta aiemmin opitusta! :D Taitaa olla vähän kuin isäntänsä.... ;) Ja käskyä SEISO treenattiin kans. Se meni ihan hyvin ja treenaus jatkukoon. 

Tänään käydään eläinlääkärissä hakemassa rabies-rokotus. Sit saadaan passikin ja voidaan alkaa matkustelemaan Suomen rajojen ulkopuolelle. Haaveissa olisi talven aikan tehdä esim. pieni reissu Ahvenanmaalle. Viski pääsisi käymään laivassa, ennen sitten keväistä Gotlannin reissua. Siinä tuleekin sitten kertaheitolla neljä laivamatkaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti