keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Koirakavereita ja koulutusasiaa

Kun emännälle flunssa iskee, on kuin taivaanlahja ystävät joiden luo voi viedä koiran riehumaan! Kiitos Jonna ja kiitos Esko!! <3


Esko ja Viski on kyllä hauska pari! :D ..kuten varmaan kuvistakin voi päätellä..


Ostin lähikaupan alehyllystä viikonloppuna possun kieltä. Keittelin ne kypsiksi ja pilkoin pieniksi palasiksi. Ja niillä aseilla meillä päästiin koulutusasioissa ihan uusiin sfääreihin! :) WUHUU! Johan alkoi tekeminen kiinnostaa.


Nyt ollaan treenattu eteentuloa sekä oikealle ja vasemmalle sivulle tuloa. Olen nyt tosiaan opettanut Viskin tulemaan eteeni "eteen" käskyllä. Varmasti opetan vielä tänne-käskynkin, mutta edetään nyt hetki tällä käskyllä. Sivulle tulemiset olen opettanut suoralla sivulle tulemisella molemmin puolin. Kun ne ovat hanskassa, otetaan kuvaan mukaan myös kiertäen sivulle tulot. Ja taas molemmin puolin. Ihan vaan JOS joskus tulee harrastettua rallytokoa....


Eilen ja tänään aamulla harjoiteltiin peruuttamista. Alku oli vähän hankalaa, Viski tarjos pelkkää maahanmenoa. Mutta kun yhden askeleen vahingossa otti ja siitä heti palkkasin, niin kyllähän se pikkuhiljaa alkoi hoksaamaan mistä on kyse. Kovin montaa askelta ei vielä taapäin mennä, mutta pikkuhiljaa... Tänään ajattelin vielä yhtenä uutena liikkeenä ottaa seisomista.

Seuraamista ei olla otettu vielä askeltakaan. Kaipaan siihen joltain "ammattilaiselta" vähän vinkkiä että miten sitä aletaan treenaan. Jimi poikitti niin kovin aina, ja syy oli ihan täysin minussa ja opetuskeinoissani. Nyt ei millään viitteis toistaa samoja virheitä.

TREENI-ILOA muillekin!!! <3

8 kommenttia:

 1. Uskomatonta miten nopeasti Viski kasvaa! Justiinhan se oli semmoinen pikkuinen ja nyt on jo iso poika! Esko on kyllä hellyyttävän näköinen tapaus ja huomaa, että tulevat hyvin juttuun. Onni on tuollaiset koirakaverit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kasvaa, todella hurjaa vauhtia! Itse sitä ei niinkään huomaa, kun katselee toista joka päivä. Mutta onneksi on tätä blogia kirjoittanut, ja täältä voi käydä katsomassa että kyllähän sitä kasvua on tapahtunut. Tänään käydään ottamassa Rabies-rokotus, ja nähdään taas eläinlääkärissä tämän päivän tarkka paino.
   Esko on kyllä ihan paras kaveri tuollaiselle pennulle! Esko opettaa Viskille käytöstapoja ja näyttää kuinka keskustellaan koirien kielellä. Esko on jopa opettanut, että kun ollaan ihmisten ilmoilla, pitää käyttäytyä nätisti, ei saa riekkua ja riehumiset riehutaan sitten ihan muualla! :) Ihana koiruus! ♥

   Poista
 2. Hui mikä karvakasa tuo Esko! :D ♥ Mukavan näköistä peuhaamista, tuossa yhdessä kuvassa Viskillä näyttää roikkuvan Eskon tupsu huulien välistä - mut ihmekös tuo kun sitä karvaa riittää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eskosta saa ihan mahtavia kuvia, kiitos noiden pitkien karvojen! :D Joo Viski tykkää repiä Eskoa karvoista. Ja toinen ei ole moksiskaan. Näyttää kyllä sit jos liian kovin repii, niinkuin kuuluukin. Pennun ei kuulu ihan miten tahansa hyppiä vanhemman silmille.

   Poista
 3. Voi että mitä kuvia, varsinkin tuo eka! Mainiot!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä taas kamera lauloi ja kuvia tuli yhteensä reilu sata...*hups* Oli oikein vaikea valita mitkä kaikki tänne blogiin laittaa! :)

   Poista