torstai 24. heinäkuuta 2014

Pentupeuhussa


Eilen oltiin ensimmäisessä pentupeuhussa Salon Koirahallissa. Valitettavasti kesä & helle vähän verottivat osallistujamäärää. Yritetään muutaman viikon päästä uudestaan paremmalla tuurilla! 


 Pentupeuhu on kyllä ideana tosi hyvä. Samankokoiset pennut saavat telmiä keskenään aidatulla alueella. Nyt oli pentuja vaan niin vähän, että kaikki ne neljä touhusivat yhdessä. 


Viski ensin vähän katseli sivusta muita pentuja, mutta kun vauhtiin pääsi, niin johan alkoi toohotus. Espanjanvesikoira osoittautui kuitenkin kaikkist parhaimmaks kaveriks! :)


Hyvin Viski, koirakavereista huolimatta, malttoi tulla kutsusta luokse. Toivottavasti tämä ominaisuus säilyy vanhempanakin.... :)


Eilen maisteltiin ekaa kertaa possun selkärankaa. Oli sit hiukan rehvakas jätkä, kun sai luun suuhun!! :) Selkärangat olivat Jimin suurinta herkkua, ja kyllä Viskikin tykkäsi tuon luunpalasen kanssa touhuta, vaikkei siitä vielä oikein mitään irti saanutkaan.2 kommenttia:

  1. Minulla on ollut sellainen mielikuva ettei koirille saisi sian eikä linnun luita antaa? Olenko ihan väärässä tässä asiassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ainakaan ole koskaan ollut mitään ongelmia RAAKOJEN sian ja linnun luiden kanssa, ja nimenomaan siis raakojen. Kypsiä luita en koiralleni anna ikinäkoskaan missään tilanteessa! Mutta meillä koirat on aina saanut myös raakaa lihaa, joten heidän elimistönsä on tottunut sulattamaan myös luita. Jos koira syö pelkkää "nappulaa", niin hänen elimistönsä ei todennäköisesti kovin hyvin sulata luita. Eli kannattaa mennä aina sen mukaan mikä sopii omalle koiralle! :)

      Poista