perjantai 25. heinäkuuta 2014

Aurinkoista perjantaita!


..vaikka vähän vähempikin auringon määrä riittäisi!! Vähän saa olla huolissaan tästä yhdestä sällistä, että kuinka se pärjäilee näin kuumalla. Tuo 35 lämpöastetta on ihan vähän jo liikaa itsellekkin, saatika tuollaiselle karvapallerolle. Taas on aika kova ikävä Lappiin (ja Lapin kylmään ilmastoon)... <3


Eilen tehtiin taas vähän uusia juttuja. Viski kävi ekaa kertaa kalassa isännän kanssa. Veneilyhän jo sujuu kuin vanhalta tekijältä. Nyt veneilyyn yhdisty myös virvelin heitto. Eikä siitäkään ollut meinannut mitään. Edellinen koiramme Jimi ei kestänyt yhtään virvelin heittämistä. Yritti aina mennä perään. Josko Viski nyt tottuisi... Ja kyllähän pojat sieltä saalistakin saivat. Saavat siis luvan lähteä uudestaankin kalaan! :)


Eilen käytiin myös ekaa kertaa metsälenkillä. Oli Viskillä täysi työ pysytellä meidän perässä pehmeällä mättäällä. Mutta hyvin se meni. Tästä on hyvä jatkaa! :)
Oikein mukavaa perjantaita & tulevaa viikonloppua kaikille lukijoille!!! <3


2 kommenttia:

 1. Viski on kasvanut!! Siitä tulee kunnon eräkoira, kun se saa olla pienestä pitäen mukana. Ai että, kun osaa olla mukavan näköinen karvakuono <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kasvanut niin hurjaa vauhtia, että tuntuu ettei enää perässä pysy! :)
   Sitä me nyt yritämmekin raahaamalla häntä joka paikkaan, että tottuisi jo pienenä sellaisiin asioihin mitä tulee sitten isompanakin tekemään & missä tulee olemaan mukana (eli joka paikassa)! :)

   Poista