maanantai 21. heinäkuuta 2014

Viikonloppu merellä


VAROITUS! 
Kuvatulvaa luvassa Viskin ensimmäiseltä merimatkalta! :)
Ystäväpariskunta pyysi meitä Kustaviin veneilemään viikonlopuksi ja tottahan toki me lähdimme mukaan. Mukaan tuli tietenkin myös Viski, sekä ystäväpariskunnan 9,5-vuotias labradorinnoutaja Moona. 

Vähän jännitti kuinka Viskin merimatka menisi. Oltiin viime viikolla testaamassa veneilyä näissä omissa vesistöissä, mutta eihän nämä pikkujärvet ole ollenkaan sama asia kuin meri. Mutta turhaan taas jännitin! Hienostihan se koiruus käyttäytyi! Kyllä sai taas olla ylpeä meidän ryhmärämän koirista! <3


Venematkat oli syytä käyttää nukkuessa, niin jaksoi sitten rantautuessa taas painaa sata lasissa! :) Perjantai-iltana veneillessä kävi sen verran viimaa, että kiedottiin Viski pyyhkeen sekaan, niin oli mukavampi matkustaa.


Maisemat oli kyllä melko hulppeita ja auringonlaskua oli kiva katsella mereltä käsin. Kyllä Suomen luonto vaan on uskomattoman kaunista!!!

Hurja mökkivahti.  

Lauantaina otimme suunnaksi Isokarin majakan, KLIK. Tälläiselle majakkafanille se oli kyllä mielettömän hieno kokemus päästä näkemään tuollainen vanha majakka ihan vierestä.


Majakanvartijallakin oli aika komia koira!! Taisi siinä muutama kyynelkin tirahtaa...tämä koiruus kun muistutti vähän meidän enkelikoiraamme Jimiä.....<3

Muutama muukin tyyppi oli tullut majakkaa ihailemaan.

Uiminen ei ollutkaan ihan niin kiva juttu... :)

Isokarin majakalta matka jatkui Uuteenkaupunkiin.


Kuskin jaloissa oli suojaisa paikka vetää sikeitä! :)


Ihana Monskukin tykkäs veneillä! <3 Välillä korvat vaan hulmus kun Moona tarkkaavaisena katseli, että mihin päin sitä oikein ollaan menossa!


Uudessakaupungissa pysähdyttiin syömään ja siitä matka jatkui takaisin Kustaviin.

Terdekoira Moona. Ja Viski veti tämänkin ajan taas sikeitä.... :D

Loppumatkasta kaverukset makasivat jo vierekkäin ja ottivat rennosti.
Ja kyllä, tiedämme itsekin, että Viskillä EI ollut pelastusliivejä! Saimme täksi kesäksi lainaan kahdet pelastusliivit, ja valitettavasti ne pienimmätkin (4-8 kg) olivat Viskille vielä ihan liian suuret. Josko sitten ens kesänä pystyis jo ostamaan oikein kunnon liivit. Veneessä kun hän varmaan tulee viettämään aika paljon aikaa! :)


Kustavissa vielä poikettiin veneen noston jälkeen juomaan yhdet huurteiset, ja kyllä sai taas olla ylpeä näistä meidän koirista. Terassilla nimittäin eivät kaikki koirat käyttäytyneet yhtä mallikkaasti. Ärsyttää se, että kaikki koiranomistajat eivät pidä kiinni säännöistä, joita tälläisillä yleisillä paikoilla koiran kanssa liikkuessa on!!


Ja pitihän sitä vielä ottaa kuva tulevista kalakaveruksista! :D


Suuri kiitos Kati, Jarno & Moona kivasta viikonlopusta! <3
Uutta reissua odotellessa....

3 kommenttia:

 1. Voi meri <3 Se on yksi asia, mitä jäin meidän mökistä kaipaamaan :(

  On Viski kyllä varsin suloinen tapaus <3 Ja ihanaa, kun saa pienestä pitäen tutustua uusiin paikkoihin, ihmisiin ja karvaisiin kavereihin. Siitä kasvaa vielä ihana koiruus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle meri on sit taas vähän vieraampi elementti. Mutta toivottavasti lähivuosina muuttuis vähän vähemmän pelottavaksi mun päänsisässä... :)
   Kaikkemme ainakin yritämme että hänestä kasvaisi kunnon koirakansalainen! :) Uudessakaupungissa se meinas höyhentää yhden valkoisen pikkupuudelin. Ihmeteltiin, että kun ei Viski yleensä edes reagoi toisiin ohimeneviin koiriin mitenkä, että minkä ihme aivopierun se sai sen puudelin kohdalla. Mutta koirat ei kuulemma välttämättä tiedä että ne valkoiset pörröiset pallot on koiria! :D No, toivotaan että sellasia tulis nyt paljon kaupungilla vastatusten, jotta totuttas sit niihinki.

   Poista
  2. Puudeli parka :D Se ei tainnut tietää mikä siihen iski :D

   Poista