perjantai 19. helmikuuta 2016

Back On Track


Kraniosakraaliterapeutti kehotti meitä hankkimaan BOT:n loimen. Saattaisi kuulemma auttaa siihen, että lantion ja selän alue ei menisi ihan niin kovaan juntturaan.


 Vähän utelin aluksi muilta sakemanniurosten omistajilta, että minkä kokoisia loimia heidän koiransa käyttää jotta osuisin edes sinne päin tilatessani sen. Ja hyvä tuuri kävikin, sillä tilaamani 70 cm loimi oli juuri kuin tehty Viskin päälle. Ja ilmeisesti loimen materiaali on mukavan tuntuista koirankin mielestä, sillä tätä takkia Viskikin pitää ihan mielellään. Yleensä kun vedät jonkun loimen niskaan, alkaa sen päiväinen luimistelu. 


Aina en jaksa niitä jalkaremmejä laittaa, ja sit saattaakin käydä niin, että loimi on päällä vähän miten sattuuu! :D


 Millaisissa tilanteissa te käytätte koiralle loimea, etenkin jos omistatte tälläisen samanmoisen BOT:n verkkoloimen? Itse olen käyttänyt sitä nyt lähinnä kun esim. pistän lenkin jälkeen lämpöisen koiran kylmään autoon. Samoin jos kylmillä keleillä jäämme lenkin jälkeen vielä pihalle touhuileen. Mutta sisällä en ole koskaan pitänyt. Kiinnostaa vaan tietää, että olenko nyt jättänyt huomioimatta jonkun tilanteen, jossa tuo loimi pitäisi ehdottomasti olla päällä. 


Jos olette tehneet postauksia Back On Trackin -tuotteista, niin linkatkaa niitä tähän. Mielenkiinnolla kävisin itsekin lukemassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti