keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kraniosakraaliterapiassa

Viski kävi maanantaina elämänsä ensimmäistä kertaa kraniosakraaliterapiassa Turussa. Tämä oli mullekin ihan uusi hoitomuoto, mutta Facebookin Koirien nivelrikko -ryhmässä monet sitä olivat kehuneet.
Siitä, että onko tästä jotain hyötyä vai ei, en osaa vielä sanoa, kun vasta eka kerta ja muutama vuorokausi takana hoidosta. Mutta syitä koiran toispuoleisuuteen ja jalat lantion alla seisomiseen löytyi useita. Toivottavasti niitä saatais myös hoidettua kuntoon.


Vierestä katsottuna näytti, että hoitaja vaan pitää käsiään koiran selän ja lantion päällä. Mutta siitä miten Viski hoitoon reagoi pystyi toteamaan, että kyllä se jossain tuntuu. Välillä uristiin kurkku-urinaa ja välillä taas melkein nukahdettiin silmät väärinpäin. Lantion ja selän alue oli ihan juntturassa. Samoin rintakehässä ja niskassa pieniä kipualueita.
Mennään parin viikon päästä uudestaan ja alustavasti sovittiin neljästä hoitokerrasta. Jatketaan siis seurailua että onko hyötyä vai ei.
Positiivista tässä oli se, että Viski joka ei oikein diggaa vieraiden ihmisten koskettelusta, antautui hoitajan käsittelyyn suht rauhallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti