perjantai 3. lokakuuta 2014

Treenipäivitystä


Taas perjantainen treenipäivitys. Johtuen ehkä siitä että treenit on aina torstai-iltaisin! :)
Viime viikolla saatiin treeneistä kotiläksyksi tankata perusasentoja (eteen,vasen sivu, oikea sivu), nopeaa (ja suoraa) maahanmenoa, sekä hieman peruuttamista.
Puhtain paperein selvittiin kotiläksyjen suorittamisesta. Näiden liikkeiden ylläpito jatkuu kotona ja nyt saatiin taas uudet kotiläksyt.

Treeneissä tehtiin tällä kertaa jo pari oikein kunnon rallytokorataa. Oli aika paljon sellaista mitä ei olla Viskin kanssa vielä edes harjoiteltu. Siksi en ottanut liikkeisiin edes vielä mitään käskysanoja mukaan.
Kotiläksyksi saatiin muutama rallytokon alokasluokan liike.

 Liike1:
Koirakko pysähtyy perusasentoon kyltille. Ohjaaja astuu yhden askeleen eteenpäin ja pysähtyy, sitten kaksi askelta ja pysähtyy, lopuksi kolme askelta ja pysähtyy. Koira seuraa vierellä ja ohjaajan pysähtyessä istuu perusasentoon. Askeleen pituus on vähintään ohjaajan yhden jalkapohjan mitta.
(=Seuraamisen alkeet.)

Liike 2:
Ohjaajan pysähtyessä kyltille, koira ohjataan ohjaajan eteen istumaan koiran kuono enintään 30 cm päähän ohjaajasta, koiran rintamasuunta ohjaajaan päin. Ohjaaja peruuttaa yhden askeleen ja pysähtyy, sitten kaksi askelta ja pysähtyy, lopuksi kolme askelta ja pysähtyy. Koira kulkee mukana ja ohjaajan pysähtyessä istuu ohjaajan eteen. Lopuksi koira palaa ohjaajan sivulle.

Täytyy ottaa videomateriaalia treeneistä, niin ymmärrätte mitä näillä kaikilla liikkeillä tarkoitan! :) 
 Näiden kahden liikkeen lisäksi saatiin kotiläksyksi seiso-käskyn opettaminen.

Eilisissä treeneissä käytiin myös läpi ohjaaja Aneten kanssa, että mitä lajeja tulevaisuudessa haluttas Viskin kanssa harrastaa, jotta opetellaan heti kaikki liikesuoritukset oikein. Esim. seuraamisessa on eri vaatimukset lajista riippuen.Huomenna oliskin sitten edessä meidän ensimmäinen match-show esiintyminen Paimiossa järjestettävässä mätchärissä. Saas nähdä kuin meidän käy. Täytyy tunnustaa, että energiaa/motivaatioo ei ole ollut yhtään tähän näyttelytreenaamiseen. No, onneksi tämä match-show käy hyvästä treenistä ensi viikon pentukatselmusta varten..... :)

3 kommenttia:

 1. Miten tuo Viski näyttää yhtäkkiä kasvaneen niin hirmuisesti! Ihana. ♥
  Video teidän treeneistä olisi tosi kiva! :) Ja onnea mätsäreihin!

  VastaaPoista
 2. On Viski kyllä melkoisen iso poika jo! Pitäkäähän huomenna kivaa :)

  VastaaPoista
 3. Viski on kyllä kasvanut hurjasti. Eilen kattelin meijän pojan alkutaipaleen kuvia ja parissa kuukaudessa oli tapahtunut muodonmuutos haparoivasta pennusta varsin määrätietoiseksi nuoreksi herraksi. Viski on hurjan komea poika, pikimusta isojen koirien kuono, korkeat korvat ja vahvat tassut.

  VastaaPoista