perjantai 31. lokakuuta 2014

Hiljaiseloa blogissa

Onpas pitkä aika edellisestä päivityksestä! Johtunee ehkä siitä, että taisin palelluttaa itseni tuolla koiranäyttelyssä, sillä seurauksella että melkein pari viikkoa olin sairaslomalla kuumeen ja kovan flunssan takia. Viskin energioita mun kipeys ei ole vienyt - ehkä päinvastoin! Onneksi on ihana Esko tuossa naapurissa, joka muutamana päivänä kulutti Viskin energioita! ♥ 


Mitähän tässä on sit oikein tapahtunut... No ainakin Viski täytti 19.10. jo 5 kuukautta! Äkkiä se aika menee. 


Ja viime lauantaina käytiin Viskin kanssa Silakkamarkkinoilla Turussa. Hienosti poika käyttäytyi. Sai olla ylpeä pikkukaverista, joka ei välittänyt isoista ihmismassoista yhtikäs mitään. Hyvä suoritus maalaistollolta! ☺ Lauantaina käytiin myös katselemassa Forssassa ilotulitusta. Eikä sekään ollut yhtään pelottavaa, hyvä hyvä! 


Treeneissä edistytään ja otetaan takapakkia, edistytään ja otetaan takapakkia! Mutta sitähän se on.... Viski ei käy ollenkaan sellaisilla kierroksilla mitä Jimi aina treeneissä kävi (tosin Viski on vasta 5kk:tta vanha....), joten ei ole ihan niin helposti motivoitavissa. Mutta toisaalta vähät kierrokset on hyvä juttu normaalissa arkielämässä. Puolensa ja puolensa kaikella. 
 

Ensi viikoksi saatiin treeneistä kotiläksyksi treenata sivulletuloa, istumasta seisomaan nousua niin että etutassut pysyy paikallaan, esineen kiertoa sekä nyt meidän pitää paljon leikkiä erilaisissa paikoissa ja häiriön alaisena. Ens viikko on ihan superkiireinen, mutta eiköhän kotiläksyjä saada treenattua monta kertaa päivässä erilaisissa tilanteissa. Läksyjen teko alkakoon jo tänään! :)

Mukavaa, vauhdikasta viikonloppua kaikille! 
Varokaa noitia! ☺2 kommenttia:

  1. Poika sen kun kasvaa ja komistuu! ♥ Onneksi on auttavaisia koirakavereita lähistöllä. :)

    VastaaPoista
  2. On Viski kyllä niiiiin upea ilmestys! Aivan käsittämätöntä, miten nopeasti siitä pienestä karvapallerosta on kasvanut noin mahtava poika. Hienoa, että Viski ei oo moksiskaan ihmispaljoudesta. Hyvä poika :)

    VastaaPoista