tiistai 25. marraskuuta 2014

Viski jo puolivuotias ♥


Nyt se meidän pikkupentu on jo 6 kuukautta...mihin ihmeeseen tää aika oikein menee!!
6 kk:tta ja 24,8 kg. Aikamoinen pirpana se vielä on! Ja toivottavasti jäisikin vähän tuollaiseksi keijukaiseksi. Jimi kärsi vanhempana isosta koostaan, josko vaikka Viski pääsis vähän vähemmällä.

Kuviakin on tullut otettua ihan liian vähän viime aikoina. Kun on vaan niin pimeetä koko ajan, että kuvaaminenkaan ei oo kovin kivaa.


Tokotreeneissä ollaan käyty edelleenki. Kerran viikossa on ohjatut treenit ja muuten sit treenaillaan ihan keskenämme. Olis kiva löytää tästä läheltä joku treeniporukka, mutta tuntuu että kaikki ystävät harrastaa vaan agilityä.... 
Meil on nyt tokossa tosi kiva treeniporukka. Käydään edelleenkin siellä Aunelin Koirakoulussa. Meidän treeniporukkaan kuuluu Viskin lisäksi kaksi muuta koiraa. Kaikki on pentuja ja kaikki aika samantasosia. Nyt ollaan aika pitkälti jauhettu perusasentoja, istumista, maahanmenoa, vähän jo seuraamista, seisomista sekä paikallaanoloa. Torstaina aletaan harjoittelemaan ruutuun menemistä. 

Mulla olis joka viikolta treenivideoitaki, mutta aika suuri kynnys on niitä julkaista.... ☺


Perusasennot on Viskillä tosi hyvät. Istuminen ja maahanmeno menee hyvin, mutta minään kaukokäskyinä ne ei vielä toimi. Paikallaanolo sujuu lyhyitä aikoja, mutta siinä on vaan sellanen yks pikku mutta...Viski jostain syystä vaihtaa hetken päästä asennon istuessa toiselle kankulle, saman tekee maatessa, että vaihtaa toiselle kankulle. En halua, että se oppii nyt vääriä toimintatapoja, niin en oo sen takia ottanu pitkiä paikallaanoloja. Toivottavasti se huono tapa poistuu, kun jätkältä poistuu tuo liika löysyys kintuista. Onko muilla ollut samoja ongelmia...?5 kommenttia:

 1. ..pirpana :DD Mun entinen seefferinarttu paino parhaimmillaan 25kg, yleisimmillään 22-23kg :''D

  Viski on kyllä hirmuisen nätti ja ehdottomasti treenivideoita esille!! Meillä tuo bortsu vaihtaa paikkamakuussa persusta toiselle, jos sitä a) ahdistaa tai b) on tylsää. Sitä on makuutettu taka-, etu- ja sivupalkoilla, sekä namia tassujen edessä/päällä, sekä haettu rauhallista mielentilaa. Esimerkiksi ensin kotona ja treeneissä vasta siinä vaiheessa, kun koira alkaa olla väsynyt, sekä rauhallisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä Jimi painoi n. 50 kg. Siihen verrattuna Viski on aika pirpana! ☺
   Me ollaan saatu jo suora paikallamakuu - jee!! Syy taisi olla vaan se, että kertakaikkiaan takapään voimat eivät riittäneet pitämään koiraa kovin kauaa makuulla suorana. Nyt jo sujuu paremmin. En silti vielä kovin kauaa viitsi makuuttaa paikalla, ettei takajalat väsy ihan liikaa.

   Poista
 2. Meilläkin edellinen koira (Swartzekoks Quando) kärsi isosta koosta, hän oli valtava järkäle ja vain 6-vuotiaana piti lopettaa halvausoireiden takia. Näin jälkeenpäin mietittynä selkärangassa oli ollut jo pitempään vikaa juurikin ison koon takia. Tämä nykyinen koiruus on onneksi pienempi, varsin lihaksikas jötikkä. Mokomalla on vaan tapana tehdä näyttäviä hyppyjä kun heitetään frisbeetä, pelottaa miten kovilla tassut on maahan tulossa.
  Viski on kasvanut taas hurjasti, hän on kyllä todella komea koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en uskalla Viskillekään heitellä mitään, mikä aiheuttaisi ylöspäin suuntautuvia hyppyjä. Pelkään niin kovin sen takapään puolesta. Viski onneksi on aika tirppana ja toivottavasti tuollaisena tirppanana pysyykin.

   Poista

 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  VastaaPoista