perjantai 29. elokuuta 2014

Viskin ekat treenit

Käytiin eilen Aunelin Koirakoulussa ekoissa toko-treeneissä.
Olihan se vielä vähän ihmettelyä...tai oikeastaan pelkästään vielä ihmettelyä! Hyvin Viski käyttäytyi siellä, ja se on pääasia. Ei juurikaan häiriintynyt, vaikka muut koirat touhusivat vieressä. Ja se on se pääasia ja juuri se mitä tuolta kurssilta lähdin hakemaan. Kyllä ne tokoliikkeet ehditään sitten myöhemminkin oppimaan.

 Unohdin tietenkin kameran kotiin, ja kuvat vähän kehnoa kännykkäkameralaatua.
Treenattiin lähinnä sivulletuloa molemmin puolin (oikea ja vasen), eteen tuloa, kontakteja, suorassa istumista ja maahanmenoa. Kotiläksyksi saatiin vahvistaa juuri näitä kaikkia edellä mainitsemiani asioita. Ensi viikolla onkin taukoviikko treeneistä, koska vietämme ensi viikon Kolilla patikoiden. Mutta parin viikon päästä jatkuu kotiläksyjen tarkistuksella... Pitänee siis oikeesti ottaa itseä niskasta kiinni ja treenata kotiläksyt kuntoon! :)

Olin valinnut vähän huonot nannat treeneihin. Vaikka koiran piti olla nälkäinen (puolet pienempi aamuruoka), niin ahneudesta ei ollut tietoakaan treeneissä. Kouluttaja Anette kokeili maahanmenoa keitetyn broiskun kivipiiran kanssa ja johan koira toimi kuin unelma. Ensi kerralla pitää siis itsekin panostaa herkkuihin. Lelun kanssa Viski motivoitui hyvin. Valitettavasti kaikkia liikkeitä vaan ei ole niin helppo opettaa lelun kanssa. Ja saalisleikkejäkin pitää kotona leikkiä vielä enemmän, jotta motivoituisi entistä paremmin lelusta. Paljon on siis vielä treenattavaa. Mutta onhan se koiruuskin vasta 14,5 vkoa vanha..... :)

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä se on jo PALJON et pentu ottaa kontaktia häiriöstä huolimatta! :) kaikelle muulle on vuosia aikaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän se pääasia on! Ja varmaan se kontaktikin hävitetään joskus, kun alkaa kaiken maailman puberteetti-iät.... ;)

      Poista