lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pikkasen paremmat tuoksut

Viski päätti eilen aamulla käydä pellolla jossain paskakasassa kierimässä. Onneksi maa oli jäässä, mutta kyllä se inha haju silti tarttui muutamien kikkareitten lisäksi. Sit alkoikin se ainainen pohdinta, että missä ihmeessä me se pestään. Kotoa löytyy tuollainen suihkukaappi, johon on aika vaikea änkeä sekä minua että isoa koiraa! :D Ja ulkoa löytyy kyllä pihasauna, mutta siellä saa viemärin välittömästi tukkoon pienestäkin karvamäärästä, joten sekin oli nyt poissa pelistä. Onneksi sain pesuajan Trimmauspalvelu Wiiraamosta vielä samalle illalle ja nyt meillä asustaakin taas oikein komea, puhdas ja hyväntuoksuinen koira ♥
 Viski kävi viime keväänä samaisessa paikassa pohjavillan poistossa ja pesulla. Ja taitaa mennä taas keväällä pohjavillan poistoon.
Viski ei niin siitä pesusta välitä, antaa kyllä sen tehdä, mutta aijee se föönaus on kivaa!! Silmät meinaa väkisin aina mennä kiinni. Viskin salainen pahe - tykkää föönauksesta. ;)

Suuren suuri kiitos Wiiraamon Hannalle!!! ♥2 kommenttia:

  1. Ompa Viski komea! Ison näköinen! Mä oon miettinyt että jos saatais talliin hevosten hoitopaikalle vielä lämmin vesi tulemaan niin pesen sitten koirat siinä tarpeenvaatiessa ;)

    VastaaPoista
  2. Jostain eksyin teidän sivuille ja ihmettelen suuresti, miten et ole käynyt kuvauttamassa Viskiä, jos hällä kerran on oireita jonkinsortin kipuilusta?? Ikää pojalla kuitenkin on sen verran, että kuviin vaan. Tietäisi ainakin, jos on jotain vakavempaa.

    VastaaPoista