maanantai 9. maaliskuuta 2015

Treenipäiväkirja, vko 10

Päätin, että alan kirjoittamaan vähän täsmällisempää "päiväkirjaa" meidän treeneistä ja treenailusta (sisältäen siis lenkkeilyt yms). Tämä ihan vaan senkin takia, että emännän vyötärölle on ehkä saattanut tässä kertyä muutama ylimäärinen kilo, josta olisi hyvä päästä eroon! ☻ Yleensä kilsamäärien ylöskirjaaminen tsemppaa eteenpäin asiassa kuin asiassa. Tässä siis viikon 10 treenailuja.
(Kuvat otettu omassa pihassa sunnuntaina 8.3.2015)

Maanantai:
Laiskoteltiin aamulla, ja touhuttiin vaan omalla pihalla. Taidettiinpa aamulla vähän treenata sivulletuloa. Illalla käytiin kävelemässä 7 km.

Tiistai:
TAAS laiskoteltiin aamulla ja touhuttiin vaan tunnin verran omassa pihassa. Illalla käytiin koirakaveri Moonan kanssa lenkkeilemässä Ämyrin metsissä (kilsamääriä en huomannut ottaa ylös). Oli taas liikenteessä aikamoinen parivaljakko! Nuorempi tyyppi oli vähän kuriton ja vanhempi tyyppi kieri paskassa.... Välillä lystiä tämä elämä näiden karvaisten kavereiden kanssa! ☻

Keskiviikko:
Aamulla 3 km lenkki ja illalla 5 km iltalenkki kaupungilla. Samalla kaupunkireissulla harjoiteltiin vähän näyttelykehässä juoksemista kaupan pihalla. Se jopa alkoi sujumaan ihan hyvin! Hyvä me!!

Torstai:
Aamulenkki 3 km ja töiden jälkeen vielä 3,5 km. Illalla käytiin tokotreeneissä. Treenasimme paikallamakuuta (se meni lähes täydellisesti, koira pysyi sen 2 minuuttia paikallaan), sivulletuloa ja maahan-istu-maahan-istu käskyjä ilman käsiapuja. Sivulletulo ilman käsiapuja oli omasta mielestä ihan toivotonta, mutta kouluttajan mielestä siellä on näkyvissä hyvä alku.... ☺ Ja istu-maahan-istu käskyt menee ihan hyvin, kunhan molemmat keskitytään tekemiseen. Mutta molempia pitää vielä kotona treenata ja PALJON!


Perjantai:
Aamulenkki 6,5 km ja iltalenkki 3,5 km koirakaveri Eskon kanssa. Ja tuo kilsamäärä oli siis meidän kaksijalkaisten kävelemä määrä. Koiruudet painoivat vähintäänkin tuplat, ehkä jopa triplat! ☺ Hieman oli aluksi urosparivaljakolla taas sanomista, mutta vaihtui kyllä hyvin äkkiä siitä taas leikiksi!

Launtai:
Aamulenkki 3,5 km ja sitten Viski menikin mun vanhempien luokse päiväksi hoitoon. Me suunnattiin isännän kanssa Helsinkiin GoExpo-messuille. Viski kuulemma oli ollut erittäin kiltisti hoidossa. Totuus ehkä tulee ilmi kun seuraavan kerran vingun hoitopaikkaa...Jos Viskiä ei enää huolita hoitoon, niin totuus tottelevaisuudesta taisi olla ihan jotain muuta.... ☻


Sunnuntai:
Match-Show Forssassa. Ei sijoituttu. Mutta jos jotain positiivista haetaan, niin Viski käyttäytyi taas hyvin ja nyt meni jo kehässä juoksut hyvin. Mutta seisomaan se ei suostunut, ei sitten millään! Nyt siis tämä viikko pelkkää seiso treeniä! ☺ Josko vaikka ensi lauantaina menisi Saloon testaamaan, kuinka treenit on sujuneet..... 
Illalla vielä ulkoiltiin monta tuntia. Viski pulahti omassa rannassa uimaankin ekaa kertaa. Ei tajunnut varoa heikkoja jäitä!
Ihana aurinko näyttäytyi ja antoi taas PAAAALJON uutta virtaa! ♥


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! ♥
Säätiedotus lupasi melko lämmintä viikoa ainakin tänne etelään, nauttikaamme siis siitä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti